Ski og Golf

Ski og Golf NM på Voss vart fyrste gong arrangert i mai 2017. Dette vart ein stor suksess, så det måtte bli ein oppfølgar i år. Arrangementet hadde i år heile 53 deltakarar, og gjekk av stabelen i Myrkdalen og på golfbanen på Nedkvitne 25-27.mai.

Turneringen starta med alpint i Myrkdalen, kor deltakarane tok med seg poeng til golf på Voss Golfbaner etterfølgende dag. Her er resultatlistene og litt bilde frå premieutdelingen:

Resultat brutto Ski & Golf 2018

Resultat netto Ski & Golf 2018

Resultat lag Ski & Golf 2018

Resultat lag med deltakere Ski & Golf 2018

Resultat ski, Ski & Golf 2018

Resultat golf, Ski & Golf 2018

 

Det var strålande vær, og i underkant av +30c heile helga, og så vidt det holdt med snø i Myrkdalen. Her litt bildet frå lørdag på ski i Myrkdalen, og frå søndagens golf på Nedkvitne.

 

Dette har blitt eit veldig populært arrangement, og alt tydet på at dette vert ein årlig foreteelse i ei bygd som kan by på ein slik unik kombinasjon av sommar- og vinter idrett. Arrangementet har si eige heimeside SkiGolfNM, kor du finn meir informasjon, bildesamling etc.

Og for å få eit godt inntrykk av ein slik spesiell kombinert konkurranse, sjå promovideo frå fjorårets Ski & Golf NM HER

Velkommen tilbake til Ski & Golf NM neste år!

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no