Åpnings turnering fullført, og frukost golfen er i gang!

Nå er åpningsturneringen fullført, og resultatene er lagt ut på resultatsida her. Gratulerer til både sigerherrane og alle andre deltakarar med litt bilde frå turnering, og premieutdeling. Takk igjen for ein kjempegod oppslutning, og hjertelig velkommen til fortsettelsen av turneringssesongen 2019!

Frokostgolfen

Ellers så har me nå også fått melding frå den faste frukostgolf gjengen om at dei er klare til å fortsetta tradisjonen med frukostgolf kvar mandag og torsdag frå i morgon, 13.mai. Meir informasjon ligg under seniorgruppa, men her er alle hjertelig velkomne til å ta del i ein uformell og hyggelig tradisjon som har vore leda av Peer Einar Bjørgo i mange år.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no