Resultat Superrunde 7

Nest siste Superrunde med 34 deltakarar og gode resultat igjen. Best av alle denne gong var Ingeborg Hovland med imponerande -7. Med denne scoren vann ho då også klasse C. Thomas Østvik var nest beste spelar i dag på -4 og vann dermed klasse A. Delt 3. plass på dagens Superrunde mellom Malvin Øvsthus og Omar Armentano på -3. Malvin vann med dette klasse B og Omar vann klasse E.

Samanlagt med ein runde igjen er det så spanande som det kan bli. Silje Svartveit leiar med 100 poeng, men rett bak på 99 føl Ingeborg Hovland. Og berre poenget bak der igjen finn me Malvin Øvsthus og Terje Vethe. Og for å kompletera dramatikken så kan me seie at det er 10 spelarar innanfor 10 poeng bak leiaren. Heilt åpent med andre ord før neste onsdag. Resultat frå dagens turnering og samanlagtliste etter 7 av 8 rundar føl under.

Klasse A:

Klasse B:

Klasse C:

Klasse E:

 

Samanlagt etter 7 av 8 rundar:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no