Golfhaftet Trophy, Voss GK🏆

Det et nå turneringspause på Voss Golf, men likevel stor aktivitet med både ivrige medlemmer og rekordmange gjestespelarar frå heile landet. Det vi alle nå ser fram til er den store turneringen søndag 26.juli; Golfhaftet Trophy, Voss GK!🏆

Dette er Nordens største parturnering, med minimumskrav til antall deltakarar, så vi siktar litt høgt med å ta på oss denne. Vi håpar likevel at masse show, det store premiebordet med verdiar for kr.20.000, og ekstra trekninger av flotte premiar gjer at både medlemmer og gjester melder seg på i hopetall, slik at vi kan få slike store turneringar til Voss framover.🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Turneringen passar for både nybegynnarar og lavhandicap spelarar, så gå inn i GolfBox med det samme for meir info og påmelding til ein ekstraordinært kjekk turnering på Voss Golf!⛳️

Helge 5/7-20

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no