Golfhäfte Trophy 31.juli

I år som i fjor vert Golfhäfte Trophy turneringa avholdt på Voss. Dette er ei parturnering der fyrsteplassen er overnatting på hotell og turneringsspel på Bro Hof Slott GC i Sverige neste sommar.

Dette er som sagt ei parturnering der det blir spelt greensome. Beskrivelsen av greensome er: «En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome. Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne.» Gå også inn på info om turneringa forå sjå aldersgrense og fleire reglar anngåande handicap. Dette kan du lese HER.

Turneringa blir avholdt på fleire banar i Norge, Sverige og Danmark og den 31.juli er det altså Voss sin tur. I fjor samla turneringa heile 41 lag og då 82 spelarar noko som må være i nærleiken av rekord. Me håpar på like stor deltaking i år og det kan være lurt å melde seg på allereie no. Det kan du gjere ved å følgje denne lenkja HER.

Litt bilder frå fjorårets turnering:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no