Resultat Superrunde 4

Årets fjerde Superrunde vart unnagjort onsdags kveld. 27 deltakarar og deltaking i alle klassar. Beste score i dag var -3 og tilhøyrde Solveig Kristiansen som då også vann klasse C. I den klassen vart ho tett fulgt av Maria Vestrheim og Ingrid Laurhammer Fagnastøl som også hadde -2. I lag med dei på dagens nest beste score var også Gaute Kalstad. Med -2 som sagt så var det nok til å vinne dagens største klasse, nemleg klasse B. I klasse A vann Rune Rogde på +2. Svært jamnt her med 6 spelarar alle innanfor 2 slag. I klasse D var det berre ein deltakar og her fekk Hogne Dæmring Styve Suhr eit fint resultat på +4. I klasse E var det også berre ein deltakar og her gjekk Jarle Vestrheim på -1, Resulat for alle klassar finn du under.

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no