Vinn opphald i Tyrkia!

Laurdag vert ei av dei gjevaste turneringane spelt på Voss Golfbaner. Golf Nordic Open er turneringa der vinnaren får ei vekes opphald i Tyrkia med all-inclusive.

Turneringsinfoen seier:

Det vert shotgun start ifrå kl. 10.20
Det vert spelt singel-stroke 5+hullets par

Annan informasjon: Alle som har høgre HCP enn 36,er hjartelig velkommen til vera med, men dei må spela med HCP 36 i turneringen.

1.     Turneringens format 

•       Singel, Netto slag hullets par +5

•       Closest to pin på 2 stk. par 3 hull 

•       Om flere ligger på førsteplass med samme score skal det gjennomføres omspill på hull for hull inntil en vinner kåres. Hull som brukes på omspill bestemmes av klubbens turneringsrepresentant sammen med Golf Nordics representant.  

•       Spillere som er påmeldt på denne turnering kan også melde seg på så mange andre GNO-turneringer som en ønsker 

2.     Golf Nordic skal og forplikter seg til: 

•       Stille med premier for 1-2-3 plass, samt Closest to pin. 1. premien er  fra Golf Nordic er 1 plass på Cornelia De Luxe 19 november 2022 i delt rom (kan oppgraderes til singel rom) Denne premien gjelder i utgangspunktet for 18 hulls baner, men ved stor deltakelse på 9 hulls baner kan også samme premie gis. 9 hulls baner er første premie et reisegavekort på 3500,-. Sende ut reklamemateriell for turneringen

Dette viser at det er veldig viktig med god deltaking dersom vinnaren skal få seg eit opphald i Tyrkia. Så her er det berre å melda seg på! Påmelding kan du gjere HER.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no