NY HEIMESIDE!

Etter mange månaders arbeid så kom me endelig i havn, og har lagt ut ei ny, flott heimeside, som skal fungera like godt på PC, nettbrett og mobil📱! Me håpar og trur at den er informativ, lett og finna fram i, og ein god reklame for alt som skjer på den flotte banen vår⛳

Så gå inn på www.vossgolf.no og sjekk vår nye flotte baneguide🏌️‍♀️, dei gode pakketilboda me har satt saman med Fleischer’s HotelStore Ringheim hotell & restaurantVoss Resort og vår eigen bubil parkering via Visit Voss🏨. Gjer deg kjent med kva som skjer i damegruppa, seniorgruppa, på turneringsfronten, og kva me kan tilby av kurs og aktiviteter. Og gje oss gjerne tilbakemeldingar på kva du syns om sida, enten her eller på mail.

Me håpar de vil lika den nye heimesida!

Helge

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no