Golfsimulator

I klubbhuset har Voss Golfklubb to stk golfsimulatorar, som er i drift heile vintersesongen når banen er stengt. Dersom du reknar med å spele ein del gjennom vinteren så er sesongkort det heilt klart gunstigste for deg:

– Pris hovudmedlem: kr 2500,-

– Pris ektefelle og sambuar: kr 1100,-

– Pris junior kr 0, saman med foreldre eller besteforeldre med sesongkort

Sesongkort inkluderer lagring av golf bag i pro shopen heile vintersesongen

Det er også mogleg å betale green fee kvar gong ein er i simulatoren og då er prisen kr 240,- per time, uavhengig av kor mange ein er som spelar på den.

Bestilling av speletid gjer du i GolfBox på same måte som ved spel på banen. Dersom du ikkje er medlem må du kontakte oss for å få ein kode til å komma deg inn i klubbhuset.

Me arrangerer gjennom sesongen også turneringar som går over heile vinteren, og ikkje minst, Sosial Match Parturnering som vert avholdt ca. 3 gonger i løpet av sesongen. I tillegg til turnering er dette ein kveld med god mat og drikke i tillegg.

Me har også eigne opplegg for firma og andre grupper, kor de kan bestilla simulatoren for ein kveld og me stiller med instruktørar for å gje ein introduksjon til golf, gjerne kombinert med god mat og drikke. For meir informasjon, kontakt oss på tlf 957 19948, eller e-mail post@vossgolf.no.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no