Påmelding, Smalahove Golf 2018

Like sikkert som at sauene kjem ned frå fjellet, arrangerer Voss Golfklubb 22.september den årlige Smalahovegolfen!🏌️‍♀️🐑 Det vert golf om dagen, etterfulgt av ein skikkelig heidundrande smalahovefest på kvelden🐑🍻🎉 For dei av dykk som er tilreisande så anbefaler me dei gode overnattings tilboda de finn under «Overnatting» her🏨

Nedanfor fylgjer litt info om tid og stad, og ytterligere informasjon og påmelding finn de som vanlig i GolfBox🏌️‍♂️⛳️ For de som ikkje vil spela golf, men likevel vil vera med på ein skikkelig smalahovemiddag og ein god fest med kjekke folk, så kan de melda dykk på til Gaute på Tlf 907 24977 eller mail gaute.kalstad@gmail.com🐑🍻💃

Velkommen til ein kjekk dag og kveld – med eller uten golfkøller!🏌️‍♂️🐑🏌️‍♀️🍻

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no