BLACK FRIDAY!⛳️

Ja, nå har Black Friday også komme til golfbanen💸; Fredag 23.nov og lørdag 24.nov har me ein kampanje med Golfhäftet, kor du ved kjøp av kortet til kr.495,- får med Golfhäftet Plus til ein verdi av kr.199,- uten nokon ekstra kostnad🏌️‍♀️

Kampanjen kan også kombinerast med jolekampanjen, slik at du ved kjøp av 2 stk Golfhäftet, får med ei gåve ved kjøp av kortet; Ein golfhanske, golfsokkar eller golfhåndkle, og i tillegg får Pluss gratis på begge korta🎅🏌️‍♂️

Prisen er den samme som ved kjøp direkte hjå Golfhäftet, og er eit unikt tilbod kun desse to dagar, så her har du to måtar til å gjera eit kjempekjøp, og samtidig støtta klubben:

  • Du kan komma på klubbhuset på Nedkvitne og kjøpa kortet fredag 23.nov frå kl.1700 til kl.1900.
  • Du kan senda ein mail til post@vossgolf.no med navn og adresse, og betala pr Vipps seinast innan lørdag 24.nov kl.1400, og me sender kortet til deg i posten, eller avtalar overlevering av kortet til deg på Vangen.

Ved betaling med Vipps; Søk opp Voss Golfbaner evt #141899, og velg «Utforsk butikk» og du finn Golfheftet under «Trening og div» i menyen, eller betal direkte, og merk kjøpet med «Golfheftet».

Tilbodet gjeld kun desse to datoar, og kun så lenge lageret vårt rekk, så løp og kjøp!🏃‍♀️⛳️🏃‍♂️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no