Voss Golf i dag☀️, og flagg turnering 17.mai🏌️‍♀️🇳🇴

Nokre inntrykk frå ein travel dag på golfbanen, med mange glade spelarar som skein om kapp med sola, både for seg sjølv, og i Superrunden, som også i dag hadde heile 33 deltakarar🏌️‍♂️☀️ Resultat frå dagens Superrunde og gårsdagens Damedag finn du som vanlig på resultatsidene🏌️‍♀️

Neste hendelse er no den uformelle Flaggturneringen på sjølve nasjonaldagen🇳🇴 Invitasjon og reglar for turneringen finn du nedenfor!⛳️🇳🇴🍾

Med ShotGun start nermar alle 33 deltakarar seg sitt siste hol samtidig🏌️‍♂️🏌️‍♀️

Herrar på hol 2🏌️‍♂️, enkelte lett slitne etter seniorturnering på dagen, og Superrunde på kvelden😅

Damer i solnedgang på hol 1🌄🏌️‍♀️

Vår flotte golfbane bada i sol☀️⛳️

Premieutdeling, og ein sosial avslutning på dagen🏆🥂😊

 

FLAGGTURNERING 17. MAI🇳🇴🏌🏽‍♀️🌸

På 17. mai blir det mulighet til å spela flaggturnering!🇳🇴 Dei fleste går nok ut i 3-4 tida på ettermiddagen, men du kan gå ut når som helst på dagen, for deg sjølv, eller sammen med andre. Det vert ikkje ein organisert turnering, men ein sosial dag for dei som vil😊 På ettermiddag/kveld er det mulighet for litt sosialt om det er av interesse🍸⭐️

Flaggturnering:
Slagspillkonkurranse der et flagg plasseres der spillerens ball ligger når han har brukt sine slag (par + Spillehandicap). Hvis en deltager ikke har brukt alle sine slag til og med det siste hullet, fortsetter spillet videre på en ny runde. Den som kommer lengst vinner turneringen. Hvis en spiller med sitt siste slag slår utenfor banen eller mister ballen, settes flagget ned på det stedet hvor det siste slaget ble spilt fra.

Du kan velge mellom å spele 9 eller 18 hol. Velger du 9 hol, må du huske å dele hcp på 2😊
Det vil ligge flagg i klubbhuset der du skriv namnet ditt på og tar med ut og setter ned der du slo siste slaget⭐️🍾

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no