Voss Match 2019

Voss Golfklubb inviterer til Match Play turnering i perioden 24.05 – 31.08.2019. Turneringen passer for alle golfspelarar som liker å konkurrere spelar mot spelar over 18 hol. Dame og herre spelar i same klasse. Dame frå utslag 44 og herre frå utslag 58. Det spelast med 75% handikap. Dei som har handikap over 36, kan sjølvsagt vera med, men må spela med handikap 36. Dette er pga. turneringsreglar i GolfBox.

Når startlista er trekt 24.05.2019 må spelarane sjølv avtale med sin motstandar om kor tid matchen skal spelast. Resultat av matchen meldes inn til turneringsleiar. Det vil i Golfbox gå fram av kven som blir ny motstandar i den neste match og tidsfrist for avviklinga av matchen Velkommen til ei trivelig speleform.Ytterlegare opplysningar hjå turneringsleiar eller medlemmer i turneringskomiteen. Spelarar utan fritt spel betaler greenfee etter gjeldende regler for Voss Golfbane

Meld deg på her.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no