Invitasjon, Belka Golf Nordic Open 2019

Vi har igjen gleden av å ønska velkommen til ein av fjorårets mest populære turneringar: Belka Golf Nordic Open, som arrangeres på 24 baner i løpet av sommaren 2019. Vinneren på Voss er den som har beste nettoscore uansett klasse. Det spilles slaggolf  med «Maksimum score pr hull, hullets par + 5».

Vinnaren går vidare til superfinalen, som spilles mellom alle vinnarane i Belka Golf Nordic Open i 2019, og ikkje minst; Hovedpremien på Voss er 1 ukes gratis all inclusive opphold på Cornelia De Luxe i Tyrkia.

I tillegg konkurreres det om;

Longest Drive damer og herrer.

Closest to pin som er felles for damer og herre.

For meir informasjon og påmelding, gå inn på turneringens side i GolfBox

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no