Vegen Til Golf kurs 10.juni🏌️‍♀️

Då er me klar til å avhalda årets andre «Vegen til golf»kurs 10. 11. og 13.juni! Kurset vert alle dagar avholdt kl.1700 – 2100🏌️‍♂️

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf (VTG) er at du skal bli kjent med golf og finna deg til rette i miljøet. Me ynsker at du skal bli kjent med spelet og klubben, slik at det blir lettare for deg å fortsette over den første «dørstokken». Kurset er obligatorisk for å spela på ei golfbane, det er ingen teoretisk prøve lenger, kun praktisk innføring i kva golfspelet handler om.⛳️

Me har no ein spesielt gunstig pris på kurs og medlemskap, og meir informasjon om dette finn du HER Så enten du har lurt på å begynna med golf ei stund, eller vart nysgjerrig akkurat no, så håpar me på å høyra frå deg!🏌️‍♀️😊

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no