Superrunde 7 – 19.juni

Nest siste runde av vårens Superrunde vart avholdt 19.juni. Vinnaren denne gongen vart Andreas Oppedal med solide -5 Han vann då også klasse A. I klasse B vann Ørjan Brekke og Magne Almeland med -2. I klasse C var det heile tre spelarar som havna på -1. Desse var: Gunnvor Rogne Nilsen, Solveig Kristiansen og Anna Gjeraker. I klasse E var det også likt. Kjetil Brusveen og Ingeborg Hovland delte sigeren på +1.  God deltaking denne gongen også, med 33 deltakarar. Samanlagt er det framleis Oddvar Nilsen som har eit godt forsprang, men bak han jagar fleire gode golfarar som vil gje han kamp til døra i den siste runden onsdag 26.juni. Fulle resultatlister og topp 25 samanlagt finn du under.

 

Klasse A:

 

Klasse B:

 

Klasse C:

 

Klasse E:

 

Samanlagt etter 7 rundar:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no