Region Tour Hordaland

Då er helgas Region Tour Hordaland, som var den første over 36 hull overstått, med heile 30 deltakarar blant dei beste golfspelarane frå Hordaland og Sogn. Spenningen varte til siste hull, kor vår eigen Sverre Finne måtte sjå seg slått på målstreken av Alexander Chad Sjursen Haukedal frå Bergen Golfklubb.🥇 På dei to neste premieplassane fulgte Johnny Merkesdal og Alvar Fjellanger🏌️‍♂️👍 For fullstendige resultatlister, gå inn på resultatsidene HER🏆

Første dag vart avholdt i strålande vær, mens det på dag 2 kom tordenbyger som medførte halvannan times pause. Då vart vi imidlertid kvitt det som var av regn der oppe, så avslutningen kunne fortsetta i tørt og fint vær. Nedenfor litt bilde frå begge dagar🏌️‍♂️

Takk til alle deltakarar for ein kjempefin turnering, og velkommen tilbake til Voss Golf!⛳️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no