Smalahove golf 2019

Like sikkert som at sauene kjem ned frå fjellet, arrangerer Voss Golfklubb lørdag 21.september den årlige Smalahovegolfen!🏌️‍♀️🐑 Det vert golf om dagen, etterfulgt av ein skikkelig heidundrande smalahovefest på kvelden, med nykokte smalahove med tilbehør direkte frå Smalahovetunet på andre sida av vatnet🐑🍻🎉

For dei av dykk som er tilreisande så anbefaler vi dei gode overnattings tilboda de finn under «Overnatting»🏨

Første tee off   – kl.1200
Smalahovemiddag  – kl.1900

Ein kan spela 18 hull i forskjellige klasser, eller ein 9 hulls runde Stabelford. Ytterligere informasjon og påmelding til golf turneringen finn de som vanlig i GolfBox HER🏌️‍♂️⛳️

For de som ikkje vil spela golf, men likevel vil vera med på ein skikkelig smalahovemiddag og ein god fest med kjekke folk, så kan de melda dykk på til Nils Bjarne tlf 91150592, eller mail nilsbjarnehommedal@yahoo.no. Pris for kun smalahovemiddag utan spel er kr.400,-.

Velkommen til ein kjekk dag og kveld – med eller uten golfkøller!🏌️‍♂️🐑🏌️‍♀️🍻

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no