Resultat Superrunde 3

God deltaking igjen med heile 36 deltakarar denne onsdagskvelden. Tre spelarar med beste socre som var -3. Dette klarte Terje Vethe (vinnar klasse A) samt Steinar Ure og Glenn Ove Hovland (vinnarar klasse B). Like bak fulgte Ingrid Laurhammer Fagnastøl (vinnar klasse C) og Knut Rolf Hansen på -2. ( nr 2 klasse A). Deltaking i både klasse D og E også. I førstmente klasse hadde Mikkel Sætre Svartveit +13 (par på hol 3 🙂 ) og i sistnemnte klasse var det Kjetil Brusveen som tok heim sigeren med +2. Fulle resultatlister føl under. Vi nermar oss også halvspelt vårrunde for Superrunden og det er berre å seie at det i år er SUPERjamnt! Ståle Kallestad Hesjedal leiar med 58 poeng og Glenn OVe hovland føl tett bak på 55. På 54 Poeng finn me Mattehew Peter Doms og rett bak der Malvin Øvsthus på 52 og Kjeril Brusveen på 51. Så føl det slag i slag spelarar på dei neste plassane. Faktisk så er det nesten 20 spelarar som er innan 20 poeng bak leiaren sålangt så her er det mange som har sjans til å ta heim «bøtta» denne våren. Topp 40 ligg nederst i resultatlista.

Klasse A

 

Klasse B:

 

Klasse C:

 

Klasse D:

 

Klasse E:

 

Samanlagt etter 3 rundar:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no