Opningsturnering 23.mai

Me skriv 23. mai og me har allereie fått spela på vår fantastiske bane i snart ein månad. Endeleg var det også klart for opningsturnering. 30 deltakar konkurrerte i Stableford under varierande forhold. Vind, regnbyger og sol møtte spelarane denne ettermiddagen. I klasse A (herreklassen) var Andreas Aarvold frå Fana Golfklubb best med +3p, men Mattew Peter Doms fulgte like bak med +2p. I klasse B (dameklassen) vann Ingeborg Hovland med -6p framfor Kirsten Hauge Rogne og Silje Svartveit, begge på -8p. I klasse C (Meir enn 36 i hcp) vann Thomas Sibbern med -4p framfor Kjetil Brusveen på -9p. Neste veke er det både damedag tirsdag og Superrunde onsdag, mens laurdag ventar Belka Open med nesten 60 påmeldte spelarar. Resultat frå dagen i dag føl under.

 

Klasse A:

 

Klasse B:

 

Klasse C:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no