Resultat Belka Open 30.mai

Stor deltaking under Belka Open. Det vart konkurrert i to klassar. Klasse A, hcp +8.0-15.0 og Klasse B, hcp 15,0-54. I klasse A var det førdianaren Kai Vidar Nygård frå Sunnfjord Golfklubb som stakk av med sigeren med eit resultat på +1. På 2.plass enda Tora Wiberg, Bjørnefjorden GK, på +3. Wiberg vann også closest to pin då ho berre var 67 cm unna koppen på hol 3 og ho vann også damenes longest drive. 3.plass i Klasse A gjekk til Andre Samulesen Halsvik frå Meland GK på +5. I klasse B tapeteserte vossingane sigerspallen med Kjartan Øvsthus øverst på -4, tett fulgt av Harald Almeland på -3 og Nils Bjarne Hommedal på -2. Den gjevast premien var ei vekes opphald på ein av Belka sine all-inclusive hotell i Tyrkia og då var det vinnaren totalt frå begge klassar det vart rekna ut frå. Denne tok då Kjartan Øvsthus med sitt imponerande resultat på -4. Me gratulera. Fulle resultatlister for dei to klassane føl under.

 

Klasse A:

 

Klasse B

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no