Resultat Superrunde 1 haust

Superrunden er i gang igjen og på ny er me klar for 8 rundar som til slutt vil gje oss ein samanlagtvinnar. Onsdags kveld vart den første runden avholdt og vinnar vart Matthew Peter Doms med imponerande -7. Underteikna meiner å ha møtt Matthew ute på bano i sommar klokka 6.30. Då ute på trilletur/golftur med si vetle jente. Heilt klart at kombinasjonen barnepass/golfpseling har bært frukter 🙂  Nils Bjarne Hommedal har også trent bra i sommar, ikkje minst då han sist onsdag var den einaste som møtte på fellestrening og fekk god oppvartning av Sverre. Dette bar frukter og han enda berre eitt slag bak Matthew på -6. Så her ser de folkens at trening hjelp! 😉 Arne Seim varta opp med den tredje beste scoren i dag på -2. Alle desse spela i klasse A. I klasse B vann Malvin Øvsthus på par. I klasse C vann Maria Mastrangelo på +3 og klasse E vann Kjetil Brusveen på -1. 30 deltaktarar er ein god start for haustens Superrunde, men det er plass til endå fleire også. Resultat for alle som var med føl under.

 

Klasse A:

 

Klasse B:

 

Klasse C

 

Klasse E:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no