Resultat Superrunde 7

Det nermar seg slutten på vårens Superrunde og i kveld vart den nest siste runden unnagjort. Steinar Ure klart best i dag med -5. Ikkje berre gjorde dette at han vann klasse B, men tok også innpå litt meir på Sondre M Hovland samanlagt. Sondre leiar med 123 poeng framfor Therese Grevle Lid på 103 og Steinar Ure no på 97. Ellers var det mange andre fine scorar og deltaking i alle klassar denne kvelden. Tore-André Skjervheim vann A-klassen på -1. Gunnvor Rogne Nilsen vann C-klassen, ho også på -1. Mikkel Svartveit Sætre vann D-klassen på +7 og Mattis Kaldenbach vann E-klassen på +2-. 29 deltakarar denne kvelden og under ser de resultata frå kvar klasse.

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no