Lag-NM 2021

Både damene og herrane stilte lag under NM 2.divisjon i Sandnes i midten av juli. Det vart ein flott 3.plass på damene og ein god 11.plass på herrane. Damelaget bestod av Randi Espeland ØstvPuede ser una imagen de 5 personas, incluido Alvar Fjellanger, personas de pie y al aire libreik og Maria Vestrheim. På herrelaget stilte Jonny Merkesdal, Andreas Oppedal, Alvar Fjellanger, Marius L. Almeland og Rune Rogde. I tillegg til lag i begge klassar stilte også klubben med ein dommar, Gaute Kalstad, i denne turneringa. 

Første dag var det to rundar 18 hol med foursome og fourball på programmet. Her spela herrane jamnt og godt med ei 72 runde av Jonny og Marius i fourball som beste resultat. Maria og Randi spelte også godt denne dagen og var etter ein 75 og ein 80 runde berre 4 slag bak Meland som låg på ein 2.plass.

Søndag var det klart for singelrundar og her rykka Meland litt i frå slik at det til slutt vart ein god 3.plass på damene der Randi spelte på 82 og Maria på 86. Mennene spelte også jamnt med Marius på 77, Alvar og Jonny på 79 og Andreas på 80. Det heldt til slutt til ein 11. plass. Resultatlistene for både damer og menn finn du under.

 

Puede ser una imagen de 4 personas, personas de pie y al aire librePuede ser una imagen de 4 personas, personas de pie y al aire libre

Puede ser una imagen de al aire libre

 

2.divisjon damer (Sandnes)

 

2.divisjon herrer (Sandnes)

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no