Siste Superrunde vår 2022

Då var siste runde for vårsesongen spelt og vinnaren samanlagt vart Sondre M. Hovland i det som nok kan kalla ei dramatisk avslutning. Her er referatet frå facebooksida til Voss Golfklubb:

Spenninga igår dreide seg om kven som skulle vinna sammenlagt og ta med seg toppremien på 3000 kr. 😃Da stod mellom Sondre Hovland og Steinar Ure til slutt og for ein klassiker det vart. Steinar spelte solid og god golf, mens Sondre va litt ute å sykla på eit par hol. 😃😉 Dermed vart detta uhyre spennande og itte finteljing, lure på om ikkje det var eit lite jurymøte i turneringskomiteen og for å få dette imål. 😃 Det viste seg at både Sondre og Steinar enda på 99 poeng…… Men Sondre tok førsteplassen på litt bedre handicap.Gratulera til vinnarane. 😃 Resultater frå superrunden og order of merit finn de her.

Eller var det 30 spelarar på denne siste runden og det er veldig bra. Antal spelarar har vore litt lågare i år enn i fjor så me håpar endå fleire vert med til hausten. Dette er ei veldig sosial og uhøgtidleg turnering så her bør alle kjenna si besøkelsestid og melde seg på nokre turneringar til hausten. Det er også veldig fine premiar og ein treng ikkje være med på alle turneringane for å ha ein sjanse i samandraget.

Her er samanlagtlista, resultat frå den siste runden og litt bilder nederst.

Samanlagt

Klasse A

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no