International Pairs Norway 2022

International Pairs er tilbake på Voss Golfklubb søndag 31 juli.
Dette er en gammel kjenning i ny drakt med fine premier. Det er en parturnering med kvalifikasjon for landsfinale og verdens finale.
Meld deg på HER.

Golfbil reserveres direkte i Proshop

Parturnering med to spillere pr. lag.
Deltakeravgift: Kr 250,- pr person
Gjestespillere/Greenfee: Kr 350,- pr person

Start: Shotgun start kl 10:00.

Det er (1) klasse og et lag kan bestå av to menn, to kvinner eller et mixed lag. Alle spillere uansett nivå kan delta, men maks handicap er 36. Grunnet reise og arrangement under verdensfinalen må det være min. en voksen pr. lag.

Spilleform:

Spilleformen er four-ball (bestball). Spilleformen innebærer at to spillere danner side og spiller hver sin ball. Sidens beste resultat på hvert hull teller (regel 23). Det er samme spilleform i klubbkvalifisering som i Norges og Verdensfinalen. Det er stableford poeng pr. hull som danner grunnlaget for lagets score i kvalifiseringen. Turneringen spilles med 3/4 dels handicap.

Hvem kvalifiserer seg til finalen:
Det er vinnerlaget fra hver klubb som kvalifiserer seg til landsfinalen. Dersom vinnerlaget er forhindret fra å delta i finalen vil laget som ble nr. 2 i kvalifiseringen få plassen.

Landsfinalen:
Landsfinalen i International Pairs vil avholdes 10.09 på Miklagard Golfklubb.

Alle vinnerlag vil få mulighet til å spille innspill dagen før til rabatterte priser. Deltakerne i landsfinalen vil ha mulighet til å overnatte på hotellet like ved banen til rabattert pris.

Vinnerlaget i landsfinalen vil kvalifisere seg til verdensfinalen som i 2022 skal avholdes i Spania. Foreløpig dato er i midten av November. I verdensfinalen vil alle kostnader til reise, opphold, spill og arrangementer være dekket for vinnerlaget.

Premier:

I tillegg til at vinnerlaget kvalifiserer seg til landsfinalen og dermed har muligheten til å kvalifisere seg til verdensfinalen i 2022, vil de beste bli premiert.

I 2022 vil det også trekkes en del premier blant alle deltakende par. Dette er premier gitt av våre samarbeidspartnere.

•Reisegavekort fra Next Hole Travel

•Golfutstyr fra Callaway Golf

•Golfpakker fra Lilly CountryClub

•Greenfeebilletter på våre samarbeidende baner

•Pique skjorter fra Lindeberg/Callaway

•Premier gitt av våre samarbeidspartnere

Premiene blir trukket blant alle deltakende par som har vært med I kvalifiseringen i 2022.

Alle spillere som noterer HOLE IN ONE under kvalifiseringen vil få et gavekort på 5000,- som kan benyttes på alle reiser til NEXT HOLE TRAVEL i 2022 og 2023. 

I landsfinalen vil det i tillegg være andre spennende premier det kjempes om. Blant annet golfpremier fra våre samarbeidspartnere, greenfeebilletter, reisepremier og ikke minst en HIO premie til US Masters 2023. Premieutdeling i landsfinalen vil foregå direkte etter finalen i forbindelse med middag for deltakerlagene.

I god tid før finalen vil alle deltakende vinnerlag få tilsendt ytterligere informasjon om finalen, oppdaterte regler med mer.

Ønsker en mer informasjon, er det laget en egen side på Facebook som heter International Pairs Norway – 2022.

Meld deg på HER.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no