Lagmesterskap senior 2.divisjon Vestland

I helga arrangerte Voss golfklubb lagmesterskap for senior  i 2 div vestland. Det var 10 herrelag og 3 damelag. Tilsaman 52 spelarar. Voss stilte med to lag. Det var fourball på laurdag og singel match på sundag der dei tre beste på kvart lag var teljande. For Voss spelte;

Lag 1: Egil Østvik, Nils Bjarne Hommedal, Oddvar Nilsen, Arne Seim

Lag 2: Oddvar Jansen, Geirr Fagnastøl, Svein Gjeraker og Lars Petter Fjeldstad

Damelag: Maria Vestrheim, Gunnvor Rogne Nilsen, Ingrid Fagnastøl og Randi Østvik

Vinnarane av herreklassen vart Mæland og Voss vann dameklassen. Me hadde to fantastiske dagar med masse god golf- kjempe fint vær og alle var kjempefornøyd med den flotte banen vår. Det var berre masse skryt av denEmoji.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no