Resultat Superrunde 1

Sjølv med koronarestriksjonar så var det heile 32 ivrige golfarar som var med på kveldens turnering. Og ikkje minst hadde me no deltaking i alle dei 5 klassane. Imponerande! Samtidig er det berre for fleire å hengja seg på for superrunden er ei knakandes kjekk turnering. Beste score i dag var det Roy Brusveen som stod for med ein super 😉 runde på 5 under par. Her blir det nedskriving Roy 🙂 Dette gjorde jo sjølvsagt også at han vann klassen sin som var klasse B. Ikkje mindre imponerande var det av Matthew Peter Doms som slo til med andreplass i same klasse og det ein dag FØR han er ferdig med VTG-kurset! I dei andre klassen var vinnarane som følgjer; Klasse A: Egil Østvik, Klasse C: Solveig Kristiansen, Klasse D: Mikkel Sætre Svartveit. Klasse E: Kjetil Brusveen. Me gratulerar!

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no