Belka Golf Nordic Open 2020🏆

Med dei nye reglane for idrettsarrangement som vart innført i går så er det endelig avklart at vi kan arrangera Belka Golf Nordic Open 2020 som opprinnelig planlagt lørdag 30.mai, for både medlemmer og gjestespelarar! 🏌️‍♀️🎉

Dette har dei to siste åra vore ein av våre absolutt mest populære turneringar, med mange flotte premiar, og vi regnar med stor pågang også i år. Vær difor obs på at det fram til 15.juni er ein begrensning på maks 50 deltakarar i turneringar, så hvis du vil sikra deg plass i turneringen så anbefaler vi at du ikkje ventar til dei siste dagane med å melda deg på!🥇🥈🥉

Meir informasjon og påmelding til Belka Golf Nordic Open 2020 i Golfbox HER, og så gleder vi oss til å ønska Belka og mange glade spelarar velkommen tilbake til ein kjekk turnering på Voss siste helga i mai!🏌️‍♀️⛳️🏌️‍♂️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no