Åpnings turnering Voss Golf⛳️

Kuldeperioden nermar seg slutten, værmeldinga er god, golfbaner er i strålande stand, og ein drøy månad etter åpning er me no endelig klar for å slå i gang Åpningsturnering 2020 på golfbanen den 23.mai kl.1300🏌️‍♀️🏆 Det vert shotgun start, noko som gjer at banen er blokkert allerede frå kl.1110, og me håpar også mange gjestespelarar som no kanskje ikkje finn ledig starttid melder seg på turneringen! Meir informasjon og påmelding til turneringen her i Golfbox.💻 Turneringen er for alle hcp kategoriar, og nye golfarar som har gjennomført VTG kurs no i vår er hjertelig velkomne til ein hyggelig og uformell første golfturnering!🏌️‍♂️😊

Ellers vart Belka Golf Nordic Open 2020 fulltegna med spelarar på venteliste fleire veker i forkant, med dei begrensningen me hadde på 50 deltakarar. Det har no komme lettelser i reglane frå NGF som gjer at me med løpende start frå hol 1 og 5 kan øka antallet til 68 deltakarar🏌️‍♀️👍 Det vert «First come first serve» på dei pr i dag 14 ledige plassane, så hvis du har lyst å bli med på ein av våre mest populære turneringer med flotte premier så bør du gå inn i Golfbox HER og melda deg på så snart du kan!🏃‍♂️🥇

Velkommen til kjekke turneringar på Voss!🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️

Helge, 16/5-20

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no