Vossa mesterskapet Seimen Open 2020!⛳️

Så er den endelig her, fjorårets mest populære turnering, med flotte premier frå vår gode sponsor Byggevarehuset Seimen AS; Vossamesterskapet Seimen Open 2020! Turneringen kor hovedpremien vert trekt på scorekort, kor sistepremien har like stor verdi som andrepremien, og kor kortaste drive har premie verdt like mykje som lengste drive! Premiane første dag er varer frå Seimen AS verdt ca kr.20.000, og andre dag flotte gavekort kor du sjølv kan velga dine varer frå Seimen, supplert med logoballar og andre varer frå både Voss Golf og Seimen AS!🏌️‍♀️🏆🏌️‍♀️

Her vert det mange artige innslag, og på parturneringen 9+9+9 er det lagt inn gode pausar mellom rundane for kjøp av vått og tørt, og ikkje minst mellom runde 2 og 3; Vår fantastiske grilltallerken med både kotelettar, Vossakjøt pølser, potetsalat og salat, og sjølvsagt salg av god drikke til maten🥩🍻🌭 Hovedretten kan bestillast ved påmelding, og resten kjøper du som du har lyst til i løpet av turneringsdagane⛳️

I motsetning til fjoråret så har jo YR i tillegg gitt oss supervær garanti, så dette må jo berre bli ein heilt fantastisk turnering på alle måtar! Me håpar og trur at dei fleste av dykk vil ha med dykk begge dagane til ei fantastisk kjekk turneringshelg i sola på Voss, men påmeldingene er separate for dei to dagane, så for å melda dykk på turneringene går de inn i Golfbox på:

Vossamesterskapet Seimen Open 2020 for par, 15.aug🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Vossamesterskapet Seimen Open, 16.aug🏌️‍♀️

Så enten du kjem rett frå VTG kurs eller er ein ihuga topptrent erfaren golfspelar: Velkommen til ei kjempekjekk turneringshelg på Voss!🏌️‍♀️🍻🏌️‍♂️⛳️

Helge, 11/8-20

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no