Siste sjanse, VTG kurs🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Me har denne sesongen hatt stor pågang frå folk som vil begynna med golf, og siste planlagte kurs vist nedanfor var fullbooka med 17 deltakarar🏌️‍♂️👍 Me har imidlertid nå fått vår trenar gjennom sesongen, Sverre Finne til å utsetta retur til vidare golfstudier eit par dagar, og kan tilby eit siste ekstra kurs i morgon tirsdag 18.aug. kl.1200. Det vert eit intensivt kurs med all praksis i løpet av dagen, og teorien tek du på nett💻⛳️

Så har du ikkje hatt mulighet tidligare i år, kontakt Sverre på Tlf 988 88530, Glenn Hovland på Tlf 992 13197, eller mail klubb@vossgolf.no for påmelding⛳️

Meir info om kurset HER, men med den forskjell at her tar du all praksis på ein dag, og at hvis du etter endt kurs ynskjer medlemskap med fritt spel, så får du det for både 2020 og 2021 sesongen for prisen av ein sesong🤗 Velkommen til kurs hjå oss, og golf på Voss!🏌️‍♀️⛳️🏌️‍♂️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no