Klubb mesterskapet 2020🏆

Med eit bilde av fjorårets mestere så vil me minna om at påmeldingsfristen til klubbmesterskapet 2020 nærmar seg. Dette er årets store mesterskap i alle golfklubbar; Helga kor klubbens beste spelarar vert kåra!🏆

Klubben ynskjer at statusen for turneringen skal komma opp på det nivå den bør vera, og det vert no lagt opp til ekstra flotte premiar, og ikkje minst ei hederstavle med alle vinnarane i klubbmesterskapet sidan banen på Nedkvitne vart bygd🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Nedanfor oversikt over dei beste i Voss Golfklubb dei siste 10 åra🥇

Så gå inn i GolfBox og meld deg på HER, og få sjansen til heder og ære, og navnet ditt på veggen på klubbhuset til evig tid!😇 Velkommen til klubbmesterskapet 2020!🏌️‍♀️🏆🏌️‍♂️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no