Resultat Smalahove Golf og Voss Match 2020

Då var det klart for årets smalahovegolf og årets begivenhet gjekk under fantastiske haustforhold på Voss Golfklubb. Sjølv om bana var våt etter dei siste vekers «boddleregn» så varma haustsola dei mange deltakarane. Det vart konkurrert i 3 klassar etter handicapnivå med slaggolf (18 hol) og 1 klasse med stableford (9 hol).

I lågaste hcp-klasse, klasse B, var det Jan Gunnar Koløy frå Kvinnherad som vann etter ein +2 runde. Det same hadde Gunnvor Rogde Nilsen, men Koløy vann på lågare hcp. I denne klassen var det 9 deltakarar. I klasse C var Nils Bjarne Hommedal frå Voss GK overlegen og gjekk 2 under par. Han var dermed einaste spelar i dag som gjekk under sitt par. I denne klassen var det 18 deltakarar.

I klasse D var Kai Andre Stæger-Holst frå Voss GK best på 4 over par. I denne klassen var det 7 deltakarar I stablefordkonkurransen over 9 hol vart det likt mellom Lars Petter Fjeldstad, Voss GK, og Olav Sigmund Sørfonn, Stord GK. Begge desse med -2 poeng, men Fjeldstad gjekk framfor på lågare hcp. I denne klassen var det 9 deltakarar.

Det var toppresultata frå alle klassane. Under finn de full resultatliste for alle klassar. Klikkar du deg inn på DENNE LENKJA kan du også få holscoren til kvar spelar.

 

Klasse B:

 

Klasse C:

 

Klasse D:

 

Klasse E:

Dagen derpå; på søndag, vart finalen i match play spelt mellom Marius Lidsheim Almeland og Terje Olsen. Dei hadde ein god fight i skiftande vær, og det vart til slutt Marius som gjekk av med seieren etter 16 hol🏌️‍♂️⛳️

Gratulerer til Marius som klubbmester i match og vel spelt til Terje!🏆

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no