Resultat Superrunde 8 Haust

Då var den siste onsdagsrunden i årets Superrunde over og det gjenstår berre finalen over 18 hol på laurdag.

I kveldens runde var det Ove Magne Straume som var best med ein runde på -4. Han vann då også klasse B, mens Silje Svartveit tok ein sterk andreplass på -3. Dette vart då også siger i klasse C. Malvin Øvsthus, Egil Østvik og Terje Vethe delte tredjeplassen då alle spelte på -1. Dei to sistnemnte var best i klasse A, men Egil gjekk framfor Terje på lågare hcp. I klasse E vann Kjetil Brusveen på +2. Samanlagt framfor avslutninga på lørdag er framleis Kjetil i leiinga og ser ut til å ta heime hausttrofeet av Superrunden i år.

Alle resultat frå dagens runde, samt samanlagt etter 8 rundar finn de under, i lag med bilde av dagens klassevinnarar.

Klasse A:

Klasse B:

Klasse C:

Klasse E:

 

Samanlagt etter 8 rundar:

 

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no