Superrunden #8 i bilder🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Egentlig så skulle me berre legga ut resultatene frå siste onsdags Superrunden 2020, med litt bilde av vinnarar og sånn, og desse finn de som vanlig HER, med innlevande kommentarar frå vår virtuelle sportskommentator Stig Anders🏆

Denne gongen fekk me imidlertid så mange flotte bilde frå Anna, så det var på sin plass med eit eige innlegg som viser kor fint det er på golfbanen på ein superonsdag kor YR egentlig hadde meldt at det skulle pøsa ned med regn🏌️‍♀️

Så nyt bilda frå ein flott kveld, og nei; Sjølv om simulatorane åpnar så er det INGEN planar om å stenga banen for sesongen. Den er åpen så lenge forholda tillet det, og me håpar og trur på mange flotte veker på Voss Golf framover!☀️ Velkommen!🏌️‍♂️⛳️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no