Superrunden Finale Haust 2020

Då var det klart for finalen i haustversjonen av Superrunden 2020. Det vart spela to 9-holsrundar i dag der ein kunne være med på begge rundane eller berre ein av dei. Det var difor mange vinnarar av forskjellige klassar og rundar i dag så vi nemner ikkje alle her, men legg ut alle resultat nederst i artikkelen.

For no må vi over til det viktigaste nemleg samanlagtlista for Superrunden i haust. Den viser at Kjetil Brusveen som har vore i tet sidan starten av tilslutt tok heim sigeren med 140 poeng. På slutten pusta ein annan vinjar han i ryggen, nemleg Nils Bjarne Hommedal som tok andreplassen med 129 poeng. På tredjeplass kom Arne Seim med 123. Det har vore heile 67 spelarar som har vore med denne hausten og det er kjempebra, men neste år har vi framleis plass til fleire.

Ellers var Gunnvor Rogne Nilsen den heldige som vart trekt ut blant scorekortene til å få gratis fritt spel på Voss Golfbanen i 2021. Gratulerer!

Samanlagtliste og resultat for i dag følger under, saman med bilde av årets vinnar Kjetil, og mange andre glade vinnarar av forskjellige klassar.

Topp 25, samanlagt Superrunden 2020 haust:


Resultat finalerunden:

Klasse A runde 1

 

Klasse A runde 2

 

Klasse B runde 1

 

Klasse B runde 2

 

Klasse C runde 1

 

Klasse C runde 2

 

Klasse E runde 1

 

Klasse E runde 2

 

 

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no