Siste Sjanse er her!⛳️

Turneringssesongen går mot slutten, og som alltid så avsluttar me med turneringen Siste Sjanse. Og værmeldinga er fin, så alt tyder på ein like flott turnering som fjorårets utgåve som bildene her er tatt frå, med vinnarlaget Wikstrøm / Merkesdal i spissen🏌️‍♂️🏌️‍♀️😎

Turneringen er, som seg hør og bør for ein avslutningsturnering, av det uformelle slaget; 9 hol Texas Scramble, 3 spelarar pr lag, med påmelding enkeltvis eller som lag. Ein kjekk Speleform som passar like godt for både våre beste spelarar og for deg som akkurat har begynt med golf!🏌️‍♂️Det vert shotgun start kl.1400🚀🏌️‍♀️

Påmelding er no åpen GolfBox HER, så spring til tastaturet og meld deg på med det samme! 🏃‍♀️💻 Me håpar både nye og gamle medlemmer, og våre mange gjestespelarar gjennom sesongen benytter seg av anledningen til å få ein siste turnering på ein bane som knapt nokon gong har vore i betre stand!🌱😊Velkommen til golf på Voss!🏌️‍♀️🏔🏌️‍♂️

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no