Åpning av driving range

Det er nå bestemt at driving range åpnar førstkommende lørdag 17.april kl.1000. Pro shop er åpen lørdag og søndag kl.1000 til 1200 for salg av klippekort og polettar. Utanom desse tider kan kort og polettar kjøpast i vareautomaten i klubbhuset, som frå og med lørdag er åpent kl.0900 til 1900 kvar dag.

Alle golfbagar som står i klubbhuset må difor nå fjernast, då det ikkje lenger blir låst på dagtid. Hugs at bagbu nr.4 ikkje kan brukast, då den vil bli smadra rett over helga, og dei tre andre buene vil også bli stengt så snart det nye bygget for bagskap er klart.

Ellers har greenane i dag fått sin første klipp, og åpning av resten av golfbanen er anslått til om ca 2 veker. Vi kjem tilbake med eksakt dato nokre dagar i forkant.

Velkommen til ein ny golfsesong på Voss Golf!

Helge 15/4-21

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no