Resultat Golfhefte Trophy

Puede ser una imagen de 2 personas, personas de pie y al aire libreHeile 33 lag og då 66 deltakarar kjempa om årets Golfhefte Trophy og det var til slutt Kjartan og Hanne Lin Øvsthus som stakk avgårde med sigeren. Morten Erstad og Svein Gunnar Rein frå Bjørnefjorden tok andreplassen berre eit slag bak og berre eitt slag bak der igjen kom fjorårsvinnarane Nils Bjarne Hommedal og Kirsten Hauge Rogne.

Turneringa vart holdt i fantastisk sommarvêr og gode temperaturar på ein fantastisk bane. Vinnarane Kjartan og Hanne Lin får i premie opphald og spel i finalen i Golfhefte Trophy på Bro Hof Slott GC utafor Stockholm til neste år dersom pandemien har slept taket. I tillegg til vinnarane vart det delt ut endå fleire premiar også. Me må i allefall nemne Maria Vestreheim som vann closest to pin konkurransen og dermed vann seg eit par flunka nye sko.

Resultatlister og fleire bilder frå turneringa finn de under.

Puede ser una imagen de 3 personas, personas de pie, calzado y al aire libre

Puede ser una imagen de 1 persona, de pie, al aire libre y árbol

 

 

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no