Turneringar i september

No til helga den 4. september er det lagt inn ei parturnering der me håper alle våre nye medlemmer har lyst å vera med. Her spelar ein på lag 2 og 2 der me prøver å få det til slik at det vert ein fersk spelar og ein rutinert spelar på kvart lag. Start kl. 12.00, når alle er komt imål vert det pizza og info frå klubben. Startkontigent og pizza kun kr. 100,- kafeen er åpen for kjøp av drikkevarer. Meld deg på HER.

Laurdag 18. september : 18 hols turnering med forskjellig utslag på rundane. Første 9 frå 58/52 og siste 9 frå 44. Dette er eit format Golfklubben ikkje har testa før så dette vert spennande. Meld deg på HER.

Laurdag 25. september : Smalahoveturnering, her treng ein vel ikkje meir info. 😉 Ein vel 18 eller 9 hol også vert da fest på lokale etterpå med smalahove,nepestappa,potet og akevitt… evt anna drikke 😉 Meld deg på HER.

Bli med.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no