Resultat Superrunde 6

Ein ny Superrunde er ferdig. Denne gong med 34 deltakarar. Spesielt i klasse A og B var det god deltaking og her finn me også dagens beste runde som Morten Andersen stod for. Heile -8 gjorde han til soleklar vinnar i klasse B. Mikkel Sætre Svartveit gjekk også ein god runde på -6. Dette gjorde at han vann klasse D. Ein bør også nemne Malvin Øvsthus som med dagens tredje beste score kom på andreplass i klasse B. -4 gjekk Malvin på. I klasse A enda både Arne Seim og Ståle Øverland på -1, men Arne vann på lågare hcp. I klasse C gjorde Silje Svartveit det same då ho og Therese Grevle Lid begge spela på par. Jarle Vestrheim vann klasse E på +5. Full resultatliste for alle kalssar finn du under.

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no