Resultat Superrunde 7

Nest siste runde i år og med 32 spelarar og mange fine scorar vart det ein fin kveld på golfbana for mange. Best av alle denne kvelden var Magne Almeland som gjekk heile 7 slag under sitt par. Ein kanonrunde av Magne som gav ein solid siger i klasse B framfor Omar Armantano og Ståle Hesjedal som gjekk på solide -4. I klasse A var Ståle Øverland i ein klasse for seg sjølv og vann med heile 6 slag med gode 5 slag under sitt par. Silje Svartveit gjekk ein god runde på -3 og vann klasse C. På -3 gjekk også det yngre blad Svartveit nemleg Mikkel og han vann dermed klasse D. Mikkel ligg også meget god ann til å vinne haustens Superrunde. Leiar stort framfor siste runde. I klasse E gjekk Yngve Johannessen på -1 og vann dermed denne klassen. Under kan ein sjå alle resultat frå kvar klasse.

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no