Meld deg på parturneringa laurdag 1.oktober

Laurdag 1. okt. (førstkommande) er det satt opp ei parturnering der me håper mange av våre nye spelarar vil bli med. Her er ideen at ein ny/urutinert spelar vert satt i par med ein/ei som har spelt ei stund. 🙂 Påmeldingsfrist fredag kl. 15.00.

Det er tenkt info frå klubb etter turnering : oppsummering av året så langt, turneringar, info om simulatorane og ikkje minst info frå ny banekomitee.

Startkontigent kr. 100,- det inkluderer pizza og kafeen er åpen for kjøp av drikkevarer, etc.

Meeeeen me gjer ikkje detta hvis det vert få påmeldte, bli med. 🙂 Hvis ein av ein eller annan grunn ikkje kan vera med på turnering, men vil vera med på møte og pizza, til Glenn Ove Hovland på messenger eller på tlf. 992 13 197.

LENKJE TIL PÅMELDING

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no