Siste sjanse!

Golfsesongen nærmar seg slutten, og i år har me bestemt oss for å gjera litt ekstra ut av den årlige avslutnings turneringen «Siste sjanse». Så lørdag 13.okt inviterer me til ein kjekk avslutningsdag på Nedkvitne:

– Kl.1400: Turneringen «Siste sjanse», 9 hol scramble. Meir informasjon, detaljer og påmelding i GolfBox🏌️‍♀️🏌️‍♂️

– Kl.1700: Barbeque på klubbhuset, med gratis grillmat til alle deltakarar, og alle medlemmer som vil komma!🔥🍖🍻

– Kl.1900: Medlemsmøte med informasjon frå klubb og bane, etterfulgt av gratis spel på simulatorane for alle som vil prøva, og sosialt samvær utover kvelden⛳️🥂🏌️‍♂️

Me håpar på god oppslutning om turneringen, men ikkje minst at også medlemmer som ikkje pleier å delta på turneringar blir med på avslutningen! Kanskje ein tur innom treningsområdet før grilling, mat, prat og god drikke i lag med andre kjekke folk?🏌️‍♀️🍔🍷 Og så er det også ein god mulighet til å prøva simulatorane gratis, uformelt, og uten forhåndsbestilling, under veiledning frå dei som har brukt dei ein del.

Vel møtt til ein kjekk ettermiddag og kveld på Nedkvitne 13.okt frå kl.1400!🏌️‍♂️🔥🏌️‍♀️🍻

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no