Resultat Superrunden haust 2019🏆

Laurdag vart siste runde i årets Superrunde avgjort. Denne gong over 18-hol, og Rune Rogde heldt stand og vann med 4 poeng på Ove Magne Straume. Me gratulerar difor Rune som vinnar av haustens Superrunde!🏆🥇

Rune vann også klasse A i dag på +3. I klasse B presterte Glenn Ove Hovland rett og slett ein superrunde 😉 Han vann klassen sin med -3, men måtte sjå seg slått av Omar Armentano i klasse E, som slo til med -4. Me gratulerar difor Omar med beste score i denne siste Superrunden for året!🎉

Kirsten Hauge Rogne var einaste spelar i klasse C og vann med ein score på +14. Me gratulerar alle vinnarane i dag, samt Rune som samanlagtvinnar!🥇 Ove Magne Straume, som vart nummer 2 samanlagt, fekk ellers eit veldig stort plaster på såret då han vart trekt ut av alle som hadde delteke denne sesongen, til å vinne årets hovudpremie. Ein tur til Polen på neste vårs klubbtur.

Nedanfor følger samanlagt resultatliste for høsten 2019, litt bilde frå ein flott haustdag på banen, og til slutt resultatene frå siste Superrunde.

Samanlagt (topp 30)🏆:

Som de ser; behørlig registrering av score, og resultatene frå siste runde for alle klassar følger nedenfor. Takk til alle 64 deltakarar i Superrunden gjennom sesongen, og velkommen tilbake til eit supert neste år!🏌️‍♂️🏌️‍♀️

Klasse A:

Klasse B

Klasse C:

Klasse E:

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no