Damenes helg på Voss

Laurdag og Søndag var det damenes helg på golfbana. I tradisjonen tru arrangerte Voss GK; Voss Ladies Open og LaPuede ser una imagen de 1 persona y al aire libredies Tour Voss 2021. Mange deltakarar frå heile vestlandet begge dagane, flott bane og godt spel.

Laurdag vart det konkurrert i tre klassar. I A-klassen var det Marita Haukeland frå Meland som vann framfor Turid Ulveseth Instebø. Begge gjekk bana på sitt par, men Marita vann på lågare hcp. I klasse B vart det dobbel Bergen Gk der Agathe Bøe Risa (+3p) vann framfor Vibeke Opedal (+2p). I klasse C var det Linda S. Belsnes (-1p) frå Sotra som vann framfor Hanne Lin Øvsthus (-2p) frå Voss Gk.

SøndPuede ser una imagen de 4 personas y al aire libreag var det altså Ladies Tour og her vart det konkurrert i fire klassar. I klasse 1 var det Anita Sognnes frå Bergen Gk som vann på -2. Samme klubb var også vinnaren i klasse B der Margrethe Kvalvåg vann på -2. I klasse 3 vann Agathe Bør Risa, også ho frå Bergen Gk, på heile -9. Siv Sandstø frå Sotra vann klasse 4 på +2.

Og med det var ei flott golfhelg for nesten 40 damer over på Voss Golfbaner. Alle resultat frå laurdag kan de finne ved å trykkje HER og frå søndag kan du trykkje HER.

 

Puede ser una imagen de 1 persona y césped

Puede ser una imagen de practicando un deporte, naturaleza y campo de golfPuede ser una imagen de 10 personas y al aire libre

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no