Resultat Superrunde 2

Onsdag 11.august vart den andre Superrunden arrangert denne hausten. 32 deltakarar og igjen mange fine scorar på ei flott bane. Best av alle denne gongen var også Mikkel Sætre Svartveit som no gjekk på imponerande -9. Han vann då også klasse D. Nest beste og tredje beste score i dag fann me i klasse B der Nils Istad vann på -3 og Morten Farestvedt fekk -2. I klasse A vann Nils Bjarne Homemdal på par og i klasse C vann Ingrid Laurhammer Fagnastøl på +4. I klasse E vann Jarle Vestreim på +13. Resultalister og bilete frå runden finn de under.

 

Klasse A

 

Klasse B

 

Klasse C

 

Klasse D

 

Klasse E

 

Descripción no disponible.

Descripción no disponible.

Descripción no disponible.

Descripción no disponible.

Descripción no disponible.

Descripción no disponible.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no