Klubbmeisterskap 2023

Då er klubbmeisterskapen 2023 øve og kun 35 spelarar stilte til start, sannsynligvis noko av det dårligste i landet med tanke på antall medlemmer……. Her vil me ha innspel på om noko kan gjerast annleis.

Til neste år vert da sannsynligvis oppretta 2 klasser til, eldre senior for dei over 70 år.

Banen var meget bra, takk til Per og Frode og deiras disipler for å ha stått på dag og litt natt for å få dei beste forholda, ikkje lett med tanke på nedbøren me har hatt siste vekene. Særs godt jobba og tusen takk. 🙂👍

Det vart slått mange gode slag i helga og Carl Van den Boom spelte søndagsrunden på 72 slag altso par på banen frå tee 62, rett å slett imponerande og sidan me ikkje veit sikkert ka so e banerekorden bestemte klubben at score so vart prestert i årets klubbmesterskap for herrer og damer vart nye banerekorder. 🙂 Nye offisielle banerekorder er 72 slag for herrer frå tee 62 Carl og 77 slag for damer frå tee 52 som Ingeborg spelte søndag. 🙂 (med ein trippel) 😉😁

Vinnara klubbmesterskapet:

Herrer: Carl Van den Boom

Damer: Ingeborg Hovland

Senior Herre: Egil Østvik

Senior Damer: Maria Vestrheim

Stableford: Olve Flage

Resultater finn de i Golfbox. 🙂 Litt bilder av ei kjekk helg finn de på facebook.

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no