Turneringar på Voss, og seniorar i Meland🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Vi er nå midt i ei travel helg på golfbanen, med mange gjester og turneringar⛳️ Første turnering, den uformelle Golf, Grilling og Greensome turneringen fredag vart gjennomført med stor suksess, og resultat er lagt ut i Resultatlister. Nedenfor litt bilder både frå oss på klubbhuset, og frå Anna ute på golfbanen. Heilt fantastiske forhold!🏌️‍♀️☀️


Nå 
fortset helga med turnering for dei beste i vest; Region Tour Vestland lørdag og søndag🏆⛳️ Rapport og resultat vert lagt på Resultatlister i løpet av morgondagen, men du kan også følga turneringen slag for slag i Livescore🏌️‍♂️🏌️‍♀️

Ellers har vi hatt fleire medlemer på tur til NSG turnering i Meland GK, med mange gode resultat. Nedanfor to av dei glade deltakarane, Geirr og Magne. Meir i formasjon og resultat frå turneringen er lagt ut HER. Vi gratulerer!🏆

Helge, 27/6-20

Voss Golfbaner
Golfparken 9
5710 Skulestadmo
Telefon: 400 04 490
post@vossgolf.no